1 november 2016 - Wilt u binnen één dag op de hoogte zijn van de IT-ontwikkelingen die voor uw organisatie van belang zijn? Kom dan op 2 en 3 november naar Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event!

Wilt u binnen één dag op de hoogte zijn van de IT-ontwikkelingen die voor uw organisatie van belang zijn? Kom dan op 2 en 3 november naar Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event!  Wat hebben de ICT-beurzen u te bieden? 

Een sterk inhoudelijk programma rondom het thema Data Centric World met o.a. seminars van Dropbox, het Ministerie van Defensie, Red Socks, Gartner Research, Rijkswaterstaat, Sophos en NS;  Innovaties van ruim 150 exposanten op het gebied van o.a. Enterprise Mobility, Cloud Computing, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Data Growth & Storage Capacity, Privacy, Governance & Risk Management, Cyber Security, IT Service Management & Control en Universal Communications;  Informatie en inspiratie bij de nieuwe beursonderdelen het Datacenter & Cloud Paviljoen en het Digital Workplace Paviljoen;  

Met één ticket gratis toegang tot vier ICT-beurzen: Infosecurity.nl, Storage Expo, The Tooling EventenICT & Logistiek.


blog comments powered by Disqus